Teamontwikkeling

Teamontwikkeling: samen sterker, samen succesvoller

Is uw team een topteam? Of ziet u nog kansen tot verbetering? Zoals in de manier van samenwerken, communicatie of projectmatig werken? Met het programma Teamontwikkeling van BIMpuls® maakt u van solisten samenwerkers. En twijfelaars promoveert u tot toppers. Kortom, samen sterker, samen succesvoller.

Maak werk van uw teamontwikkeling
BIMpuls® weet wat uw teams laat excelleren. En die expertise hebben we efficiënt gebundeld in een praktisch programma voor teamontwikkeling. Met een slimme mix van trainingen en begeleiding on the job. Wilt u ook de samenwerking binnen uw team verhogen? Maak werk van uw teamontwikkeling en volg de (online) workshops van BIMpuls®.

Praktische programmaonderdelen, zelf te combineren
BIMpuls® geeft u graag de gelegenheid om combinaties te maken van trainingen en werkplekbegeleiding voor uw teamontwikkeling. Denk aan:

  • Assertiviteit.
  • Dagstart op de bouwplaats.
  • Feedback en aanspreken op gedrag.
  • Intervisie.
  • Onderhandelen.
  • Projectmatig werken.
  • Teamontwikkeling.

Veelzijdige doelgroepen
Het programma biedt veel toegevoegde waarde voor leidinggevenden, projectleiders, calculators en werkvoorbereiders. Maar ook voor modelleurs en tekenaars, engineers en leidinggevende monteurs.

Uw tijdsinvestering rendeert direct
BIMpuls® werkt met compacte (online) workshops van een dagdeel. Daarna geven we de begeleiding op uw werkplek. Omdat we altijd met onderwerpen uit de praktijk werken, kosten de voorbereiding en uitwerking feitelijks niets. Het gaat immers altijd over uw werk en daarin levert het u direct voordeel op!

Investering op maat
Uiteraard is geenenkele installateur gelijk, dus maken wij het aanbod voor dit programma voor u op maat! Dit doen wij op basis van een uitgebreid intakegesprek eventueel aangevuld met een 0-meting. Hoeveel uw bedrijf investeert is afhankelijk van de omvang en aantal deelnemers zoals wij dat met elkaar samenstellen.

Interesse?
Bel of mail en stel al uw vragen. Graag zetten wij samen met u praktische stappen richting een succesvolle teamontwikkeling.