Persoonlijke communicatievaardigheden

Leer vaardig communiceren met collega`s en bouwpartners

Als er íets fout kan gaan, is het wel door gebrekkige communicatie. We bedoelen het niet slecht. Maar van wat we willen uitdrukken aan een ander, komt vaak maar een deel over, en dan ook nog eens verkeerd. Ook in een installatiebedrijf kost dit goudgeld, elke dag opnieuw. De oplossing? Vaardig leren communiceren met je collega’s en bouwpartners. BIMpuls® leert u snel hóe.

Leer overkomen zoals u het bedoelt
Communiceren doen wij de hele dag. Maar effectief communiceren is niet vanzelfsprekend. Bij de ene persoon gaat dit makkelijk en de ander heeft hier moeite mee. Wilt u ook krachtig en op een effectieve manier leren communiceren zodat uw boodschap overkomt? Wilt u beschikken over de vaardigheden waarmee u dit sneller en beter bereikt? Met het programma Vaardig Communiceren van BIMpuls® komt u voortaan over zoals u het heeft bedoeld: helder, krachtig en eenduidig.

Praktische programmaonderdelen, uw persoonlijke mix
BIMpuls® maakt het u graag gemakkelijk. Dus kunt u combinaties maken van trainingen en werkplekbegeleiding, gefocust op de diverse (inter)persoonlijke communicatievaardigheden. Denk aan:

  • Assertiviteit.
  • Beïnvloeden en overtuigen.
  • Feedback en aanspreken op gedrag.
  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken.
  • Onderhandelen.
  • Situationeel leidinggeven.
  • Timemanagement.
  • Werken met de kernkwadranten.

Interessant voor meerdere doelgroepen
Het programma staat open voor leidinggevenden, projectleiders, calculators, werkvoorbereiders, modelleurs, engineers en leidinggevend monteurs.

Efficiënte besteding van tijd
Uw beperkte tijd is kostbaar. Dus werkt BIMpuls® met u in compacte (online) trainingsworkshops van een dagdeel. Daarna geven we de begeleiding op de werkplek. We werken altijd met onderwerpen uit uw eigen, dagelijkse werkpraktijk. Dus kosten de voorbereiding en uitwerking feitelijk niets. Het gaat immers altijd over uw werk en het geleerde past u direct toe.

Een investering op maat
Uiteraard is geen enkel bedrijf hetzelfde. Dus maken wij de afspraken op maat. Dit doen wij op basis van een uitgebreid intakegesprek. Hoeveel uw bedrijf investeert in dit programma voor vaardig communiceren is dus afhankelijk van de omvang van het programma zoals wij dat vooraf met elkaar samenstellen.

Interesse?
Bel of mail en stel gerust al uw vragen. Wij introduceren u graag de voordelen van vaardig communiceren van BIMpuls®.