Team scan

Team scan: snel inzicht in de succesfactoren & verbeterpunten van uw team

Bouwen aan een topteam vergt tijd, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Een topteam scoort hoog op resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen, betrokkenheid en het aandurven van productieve conflicten. Benieuwd hoe uw team op dit moment op deze waarden scoort? De Team scan van BIMpuls® geeft u snel inzicht in de succesfactoren & verbeterpunten van uw team.

Haal het maximale uit uw team
Met de Team scan van BIMpuls® haalt u het maximale uit uw team. En dat is altijd meer dan u nu denkt dat mogelijk is. Dat start met helderheid over waar uw team op dit moment staat. Zoals hoe u omgaat met soms complexe factoren zoals verschillende type personen en diversiteit.Wilt u precies weten waar uw team staat en waar u doelgericht scoort met realistische verbeterstappen? Doe dan de Team scan van BIMpuls® en ontwikkel uw team naar een TOP team dat steeds beter functioneert.

BIMpuls® Team scan: direct inzicht, direct handelen
Om de ontwikkeling van uw team goed richting te kunnen geven, bepaalt BIMpuls® met een 0-meting waar u nu met uw team staat. De uitkomsten bespreken we vervolgens met elkaar en kleuren deze in zoals die voor uw team gelden. Daarna benoemen we de verbeterstappen die we vervolgens in een vaste regelmaat met elkaar gaan volgen in korte overleggen.

Efficiënte aanpak: van plan tot praktijk
We voeren de scans in compacte online sessies van maximaal 2 uur uit. Hierin doen we de meting, analyseren we de uitkomsten met elkaar en maken we samen een actieplan. Als u dat wilt, begeleidt BIMpuls® u desgewenst op uw werkplek en gaan we tot concrete acties over.

Interessant voor een veelheid aan doelgroepen
De 0-metingen van BIMpuls® zijn, afhankelijk van het onderwerp, interessant voor teams (MT, Projectrealisatie, Service & Onderhoud, Administratie), leidinggevenden, HR-medewerkers en directies. 

Investering op maat
Uiteraard is geen enkele installateur gelijk, dus maken wij het aanbod voor dit programma voor u op maat! Dit doen wij op basis van een uitgebreid intakegesprek. Hoeveel uw bedrijf investeert is afhankelijk van de omvang en aantal deelnemers zoals wij dat met elkaar samenstellen.

Interesse?
Bel of mail en stel gerust al uw vragen. Graag zetten wij samen met u praktische stappen richting een succesvolle Team scan en dús TOP team.