Verbeterabonnement

Verbeterabonnement: verbeteren verankeren

Jarenlang investeerde u in de voorbereiding van uw organisatie op de toekomst. Met 100% inzet stak u veel tijd, energie en geld in het veranderproces. Met als focus stappen maken met uw organisatie. En toch…als de aandacht even wegvalt verslappen inzet en motivatie. En vallen uw medewerkers terug in hun oude gewoontes.

Voortgang in de gewenste doorontwikkeling
Nieuwe afspraken komen zij niet na. Oude patronen steken de kop op, uw omzet daalt en faalkosten stijgen. Kortom, uw medewerkers werken niet zo effectief meer samen als aan het begin van het veranderproces. Frustrerend! Is dit voor u herkenbaar? Dan is het direct ook oplosbaar. Hoe? Met het motiverende Verbeterabonnement van BIMpuls®.

Samen houden wij uw transitiedoelstellingen levend
Terwijl de winkel openblijft gaan onze trainers en coaches met u en uw medewerkers op flexibele basis aan de slag. Samen houden wij uw transitiedoelstellingen levend. Want soms heb je een externe kracht nodig om de steen die in beweging is gebracht aan het rollen te houden.

Meesterlijk maatwerk
Geen enkele installateur is hetzelfde. Dus maken wij dit Verbeterabonnement voor u op maat! Precies wat u nodig heeft om voortgang te houden in de gewenste doorontwikkeling van uw bedrijf en uw vakmensen!  Concreet, praktisch, flexibel en resultaatgericht.

Uw maatwerk Verbeterabonnement stelt u zelf samen:
U kiest zelf hoe u het menu van uw Verbeterabonnement samenstelt:

  • Business sparringpartner voor directie en MT. Met als doel het bespreken van strategische keuzes in het proces (Realisatie, Visie, Actieplan transitie). 
  • Op reguliere basis afspraken maken met de key-spelers van de organisatie. Zo blijft er aandacht bestaan voor de gemaakte afspraken voor het hogere doel (Actieplan, Intervisie, Leiderschap).
  • Teamsessies t.b.v. het versterken van de uitvoering van het actieplan en verhoging onderlinge samenwerking.
  • HR-expertise, sparren en meebouwen aan P&O-beleid en instrumenten.
  • Extra acties voor procesverbetering (Lean) voor specifiek team en/of bedrijfsproces.
  • Trainingen specifieke vaardigheden (Projectleiding, Doeltreffend verbeteren in bouwteams, ‘Hoe zorg je voor effectieve overdrachten?’, maar ook meer op soft-skills gerichte workshops zoals doeltreffend samenwerken, communicatie en meer).
  • Inspiratie en/of coaching door onze eigen adviseurs of partners op specifieke expertisegebieden. Zoals Energietransitie, BIM, Lean/Agile, Innovatie en leiderschap.

Altijd een investering op maat
Hoeveel uw bedrijf investeert is afhankelijk van de omvang van het Verbeterabonnement dat u met BIMpuls® samenstelt.

Interesse?
Bel of mail en stel al uw vragen. Wij leggen u graag persoonlijk de voordelen van het Verbeterabonnement van BIMpuls® uit.