Mini-verbeterprogramma

Onmisbaar voor installateurs:

mini-verbeterprogramma met maximaal resultaat

Wellicht herken je dit: de gevolgen van problemen in je bedrijf pak je direct aan. Echter, de feitelijke wortel van het probleem blijft doorgroeien. Dus herhaalt hetzelfde probleem zich opnieuw. Hinderlijk en duur! Want tijdelijk maak je minder productieve uren.

Slimmer, sneller en succesvoller verbeteren!
Het mini-verbeterprogramma voor installateurs van BIMpuls® helpt je problemen voorkomen in plaats van oplossen. Jouw winst? Eindelijk realiseer jij weer jouw bedrijfsdoelstellingen en geplande omzet. Want wij leren je slimmer, sneller en succesvoller verbeteren!

Dit programma zit voor jou als gegoten… 
Geen enkele installateur is hetzelfde. Dus maken wij programma’s op maat! Dit doen wij op basis van een uitgebreid intakegesprek eventueel aangevuld met een 0-meting. Samen met onze trainer/werkplek-begeleider bepaal jij waar jij praktisch gezien het meest aan hebt. Denk aan onderwerpen als:

  • Wat kan er in onze organisatie beter? Op basis van een nauwkeurige analyse van mogelijke verbeterpunten.
  • De kracht van effectieve samenwerking (team).
  • Waar zitten faalkosten in onze overdracht (proces)?
  • Samen verbeteren!
  • Feedback als basis voor verbeteren in brede zin.

Direct toegevoegde waarde van dit praktische programma
Het mini-verbeterprogramma van BIMpuls® brengt jou en je vakmensen in beweging door het gezamenlijk doorgronden en uitvoeren van één of twee concrete verbeteringen. Het tastbare resultaat? Zowel je processen als het team maak je slimmer en écht beter.

Mini-verbeterprogramma met 5 tastbare voordelen: 

  • Inzicht in verbetermogelijkheden.
  • Verhoging van de interne samenwerking.
  • Verbetering van de procesbeschrijvingen.
  • Meer intern draagvlak voor het daadwerkelijk aanpakken van problemen.
  • Verhoging van de effectiviteit door een gezonde feedback.

Voordeel in jouw dagelijkse werkpraktijk
We werken in compacte (online) workshops van 2 uur. Daarna geven we persoonlijke begeleiding op de werkplek. Omdat BIMpuls® altijd met onderwerpen uit jouw praktijk werkt, kost de voorbereiding en uitwerking je feitelijks niets. Het gaat immers altijd over jouw werk en dus levert het je direct voordeel op! Daarnaast werken we met live begeleiding van één van onze trainers. Volledig toegesneden op de verbeterpunten waaraan jij, jouw bedrijf én je collega’s graag willen werken. Dus geen e-learnings met veel theorie die je zelfstandig doorloopt. Wél praktisch online met elkaar aan de slag met als doel: direct verbeteringen realiseren!

Geschikt voor elke gemotiveerde collega
Dit programma is een regelrechte eye opener voor groepen, zoals jij die zelf samenstelt. Denk aan gemotiveerde collega’s: leidinggevenden, projectleiders, calculators en werkvoorbereiders. En uiteraard ook modelleurs, engineers en (leidinggevende) monteurs.

Een investering op maat
Hoeveel jouw bedrijf in dit verbeterprogramma investeert is afhankelijk van de omvang van het programma en het aantal deelnemers zoals wij dat met elkaar samenstellen.

Interesse?
Bel of mail en stel al jouw vragen. Wij introduceren je snel de voordelen van dit mini-verbeterprogramma.