BIM Ontwikkelscan

BIM Ontwikkelscan: actuele spotlight op uw BIM-implementatie

Kiest uw organisatie voor BIM? Gefeliciteerd! U, uw collega’s en klanten gaan van veel voordelen profiteren. Van groot belang is een optimale BIM-implementatie voor een probleemloze kick-start van BIM. En daar komt toch écht meer bij kijken dan alleen software implementeren.

Focus op zes cruciale bouwstenen
Om BIM daadwerkelijk voor u te laten werken, vereisen zes cruciale bouwstenen aandacht. Deze bouwstenen vormen het onmisbare fundament van elke BIM-transitie, ook die binnen uw bedrijf.

  • (BIM) Visie.
  • Structuur (onze processen).
  • Technologie (ons gereedschap).
  • Mensen (onze vaardigheden).
  • Cultuur (onze manieren).
  • Leiderschap.

BIM-ontwikkelscan: actuele en accurate analyse
Van belang is om eerst nauwgezet vast te stellen hoe uw organisatie ervoor staat in de BIM-ontwikkeling. Daarvoor introduceerde BIMpuls® de BIM-ontwikkelscan. Deze bewezen scan doorloopt u aan de hand van een vragenlijst vanuit de 6 bouwstenen. De uitkomst? Die analyseert haarscherp in welke fase uw organisatie zich bevindt in de BIM-ontwikkeling. De actuele en accurate uitkomsten geven u inzicht in waar uw organisatie staat met de verschillende bouwstenen, maar ook waar nog ontwikkelpotentieel ligt.

Specifiek voor uw bedrijf
De BIM Ontwikkelscan van BIMpuls® focust op bedrijven in de Technische Installatie branche die willen gaan werken of net begonnen zijn met BIM.

Samen concreet aan de slag
BIMpuls® voert met u de scan uit in compacte online sessies van maximaal 2 uur. Hierin doen we de meting, analyseren we de uitkomsten met elkaar en maken we samen een actieplan. Als u dat wilt, begeleiden wij u op uw werkplek om tot concrete acties over te gaan.

Investering op maat
Uiteraard is geen enkele installateur gelijk, dus maken wij het aanbod voor dit programma voor u op maat. Dit doen wij op basis van een uitgebreid intakegesprek. Hoeveel uw bedrijf investeert is afhankelijk van het programma zoals wij dat met elkaar samenstellen.

Interesse?
Bel of mail en stel al uw vragen. Graag zetten wij samen met u praktische stappen richting een succesvolle BIM Ontwikkelscan.