BIM Traineeship

BIM Traineeship: in twee jaar zelfstandig BIM-modelleur

Wil jij in twee jaar uitgroeien tot BIM-specialist? Stap dan nu in op het traineeship van InWork. Twee jaar ga je intensief aan de slag met verschillende soft en hard skills trainingen. Rond jij dit traject succesvol af? Gefeliciteerd! Jij bent zelfstandig BIM-modelleur.

Wegwijs maken in BIM-modelleren
Dit tweejarige traject is samengesteld om deelnemers zo snel mogelijk wegwijs te maken in het BIM-modelleren van een technische discipline: elektrotechniek of werktuigbouwkunde.

Interactieve training + terugkomdagen
De eerste maand krijg je een interactieve training door onze Autodesk gecertificeerde trainers op ons hoofdkantoor. Dit opleidingstraject bestaat uit 3 delen: softwaretraining, technisch inhoudelijke training en gedragstraining. Na deze maand krijg je regelmatig terugkomdagen, om je kennis verder uit te breiden.

Jouw buddy: een ervaren technisch BIM-modelleur
Na deze maand begint je eerste werkervaring als BIM-modelleur. Je wordt minimaal een jaar gekoppeld aan een ervaren technisch BIM-modelleur, die jou begeleidt in de eerste periode. Het verwerken van data is essentieel in BIM-projecten, jouw buddy gaat jou begeleiden in het BIM-proces. Jouw verantwoordelijkheden zijn in grote lijnen:

  • Het modelleren van gebouw gebonden installaties.
  • Het maken van 3D visualisaties.
  • Het maken van berekeningen en het bewaken van ingevoerde data.

Accent op jouw persoonlijke ontwikkeling
Tijdens dit traject monitoren we continu en uitvoerig jouw persoonlijke ontwikkeling. Na ieder blok evalueren we bij de opdrachtgever om leerdoelen in kaart te brengen en aan te passen aan de wensen van zowel deelnemer als opdrachtgever. In deze evaluaties voeren we tijdens dit opleidingstraject ambitiegesprekken om vast te stellen in welke richting jij je verder kan ontwikkelen.  

Uit de startblokken…
Na ieder blok stel jij als deelnemer jouw persoonlijke en thema leerdoelen op. Hier ontvang je ook voorbereidende opdrachten voor. Deze presenteer jij op de eerste dag van de terugkomweken. 

Dit traineeship is vijf keer in jouw voordeel:

  1. Een mooi startsalaris.
  2. Verzekerd van een vaste baan.
  3. Persoonlijke begeleiding.
  4. Volledig betaald drieledig opleidingstraject, inclusief Revit Autodesk certificaten.
  5. Continu ontwikkelen door regelmatige terugkomdagen.

Pak jij deze kans?
Wij vragen van onze nieuwe collega’s een afgeronde technische opleiding MBO 3/4 of HBO. Heb jij de motivatie om je permanent te ontwikkelen tot zelfstandig modelleur? Werk je graag met de nieuwste technieken? Pak dan nu deze kans.

Interesse? Meer weten?

Het BIM trainee programma is een sterke samenwerking tussen InWork Techniek en BIMpuls®.
Voor meer informatie en referenties van kandidaten die je voor zijn gegaan, klik hier: https://www.inwork.nl/bim/. Heb je vragen? Of wil je doorpraten? Wij staan voor je klaar.