Ontwikkelen van je Revit skills online

Ontwikkel nú online je Revit skills

Met live begeleiding en direct antwoord op al je vragen

Speelt het bouwinformatieprogramma Revit een rol in je werk? Maar heb je dit nog niet in de vingers? Het online trainingsprogramma van BIMpuls® bedient jou op maat. Ideaal om te volgen als je tijdelijk wat minder productieve uren maakt. Hét moment om je Revit skills uit te breiden om straks zelf of als team weer fitter uit de startblokken te komen.

100% gebaseerd op de praktijk, jouw praktijk
BIMpuls® leidde de afgelopen jaren veel nieuwe en bestaande modelleurs op. Ook begeleiden we hen op de werkvloer. Het unieke resultaat? Verschillende ‘best practice’ oplossingen. Vanuit deze ‘best practice’ voorbeelden hebben onze experts digitale trainingen ontwikkeld met maar één doel: jouw Revit skills optimaliseren. Deze trainingen zijn het directe resultaat van de vragen die wij dagelijks krijgen als het gaat om efficiënt en correct werken met Revit.

Live begeleiding, direct antwoord op je vragen
Met live begeleiding en jijzelf achter de knoppen legt één van onze docenten de onderdelen helder uit. Je oefent zelf en kan direct hulp vragen aan de trainer wanneer het (nog) niet zo goed lukt. Dus geen e-learnings met veel theorie die je zelfstandig doorloopt, maar gewoon praktisch online met elkaar aan de slag om direct verbeteringen te realiseren! Naast de behandeling van een aantal relevante onderwerpen kan je ook je eigen vragen inbrengen: je krijgt direct antwoord.

Dit programma levert je onmiddellijk praktische waarde op
Dit overzichtelijke programma biedt 4 online trainingssessies onder begeleiding van een ervaren trainer. Elke sessie kent deze vaste en overzichtelijke indeling:

 • Check-in: bepalen doelen.
 • Theorie over onderwerp.
 • Demo in Revit.
 • Persoonlijke opdracht uitwerken.
 • Coaching vanuit trainer.
 • Check-out.

Deze onderwerpen zijn mogelijk:

 • 40 redenen waarom je iets niet op je view ziet.
 • Hoe maak ik tags op eigen of standaard parameters in mijn project?
 • Hoe organiseer ik mijn “project browser” gestructureerd en overzichtelijk?
 • De zin en onzin van View templates?
 • Hoe zet ik persoonlijke “schedules” op en structureer ik deze?
 • Bijhouden van je tekeningrevisies in Revit.
 • Eén zelf ingebrachte case/onderwerp.

Overzicht door vaste trainingsstructuur
Onze trainer neemt per sessie één van de onderwerpen met je door. Dit verloopt via een vaste structuur. Zo krijg én houd je overzicht.

Geef nu een boost aan je Revit skills
Het programma is ideaal voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met Revit en zijn of haar skills op dat gebied wil vergroten.

Minimale investering, maximaal resultaat
De training duurt 2 uur per sessie. Tijdens deze sessie kan je direct onder begeleiding oefenen. Daarnaast zijn er geen extra investeringen, je kan de resultaten direct in je eigen projecten toepassen.

Investering op maat
Geen enkele installateur is hetzelfde. Dus maken wij het aanbod op maat! Dit doen wij op basis van een intakegesprek eventueel aangevuld met een 0-meting. Hoeveel jouw bedrijf investeert is afhankelijk van de omvang en aantal deelnemers zoals wij dat met elkaar samenstellen.

Interesse?
Bel of mail en stel al jouw vragen. Wij introduceren je snel in de wereld van het bouwinformatieprogramma Revit skills.