Projectmatig werken

Projectmatig werken: koers op maximale effectiviteit en efficiency

Werkt u ook projectmatig? Dan weet u dat de effectiviteit en efficiency daarvan permanent onder druk staan. Een project starten is één, maar daar de vaart in krijgen én houden vergt veel inzet, capaciteit en doorzettingsvermogen.

Grip op uw projecten
Projectmatig werken slaagt alleen als u heel veel parameters op orde brengt én houdt. Zoals duidelijke doelen, een afgebakend budget, goede communicatie, de juiste inzet van medewerkers en vooral ook: één gezamenlijk belang. Het programma projectmatig werken van BIMpuls® leert u (weer) grip op uw projecten te krijgen. Voorzien van een effectieve en efficiënte uitvoering.

Aan de slag met praktische programmaonderdelen
Bij BIMpuls® maakt u effectieve combinaties van trainingen en werkplekbegeleiding. Met als winst het maximaliseren van projectmatig werken binnen uw organisatie. Denk aan cruciale issues zoals:

  • Assertiviteit.
  • Faalkosten inzichtelijk maken en aanpakken.
  • Feedback en aanspreken op gedrag.
  • Situationeel leidinggeven.
  • Structureel verbeteren met KAIZEN.
  • Teamontwikkeling.

Uitdagend voor meerdere doelgroepen
Het programma is een praktische verrijking voor leidinggevenden, projectleiders, calculators en werkvoorbereiders. Maar ook voor modelleurs, engineers en leidinggevend monteurs.

Efficiënte tijdsinvestering
We werken in compacte (online) workshops van een dagdeel. Daarna geven we de begeleiding op de werkplek. Uiteraard werken we in het programma altijd met onderwerpen uit uw werkpraktijk. Dus kosten de voorbereiding en uitwerking feitelijks niets. Het gaat immers altijd over uw werk en daarin levert het u direct voordeel op!

Een investering op maat
Uiteraard is geen enkel bedrijf hetzelfde. Dus maken wij met u afspraken op maat. Dit doen wij op basis van een uitgebreid intakegesprek eventueel aangevuld met een 0-meting. Hoeveel uw bedrijf investeert in dit programma is dus afhankelijk van de omvang van het programma zoals wij dat vooraf met elkaar samenstellen.

Interesse?
Bel of mail en stel gerust al uw vragen. Wij introduceren bij u graag de voordelen van projectmatig werken van BIMpuls®.