Scan Leer- en Ontwikkelklimaat

Scan Leer- en Ontwikkelklimaat: leren van uw leerklimaat

Een gezond leer- en ontwikkelklimaat binnen uw installatiebedrijf genereert veel voordelen. Uw medewerkers functioneren beter. Ook motiveert een prikkelende leeromgeving hen tot een levenlang leren. Hoe staat het eigenlijk met het leer- en ontwikkelklimaat in uw installatiebedrijf? Met de Scan Leer- en Ontwikkelklimaat van BIMpuls® krijgt u hiervan snel en secuur een helder beeld op tafel.

Check op 7 cruciale ankerpunten
Deze praktische en efficiënte scan van BIMpuls® checkt 7 cruciale ankerpunten die het leerklimaat in uw organisatie beïnvloeden. Door per ankerpunt relevante vragen te beantwoorden bepaalt u efficiënt de ‘temperatuur’ van het leer- en ontwikkelklimaat in uw organisatie.

Aan de slag!
De resultaten van deze scan presenteert BIMpuls® u visueel helder. Met deze resultaten beslist u vervolgens zelf welke aspecten van uw huidige leer- en ontwikkelklimaat u wilt vasthouden, wat u wilt veranderen en hoe u dat veranderproces in gang zet.

Interessant voor meerdere doelgroepen
De 0-metingen zijn, afhankelijk van het onderwerp, interessant voor teams (MT, Projectrealisatie, Service & Onderhoud, Administratie), leidinggevenden, HR-medewerkers en directies. 

Efficiënte tijdsinvestering
We voeren de scans in compacte online sessies van maximaal 2 uur uit. Hierin doen we de meting, analyseren we de uitkomsten met elkaar en maken we samen een actieplan. Als u dat wilt, begeleiden wij u daarna op uw werkplek om tot concrete acties over te gaan.

Een investering op maat
Uiteraard is geen enkel bedrijf hetzelfde. Dus maken wij met u afspraken op maat. Dit doen wij op basis van een uitgebreid intakegesprek. Hoeveel uw bedrijf investeert in dit programma is dus afhankelijk van de omvang van het programma zoals wij dat vooraf met elkaar samenstellen.

Interesse?
Bel of mail en stel gerust al uw vragen. BIMpuls® laat u graag de vele voordelen van de Scan Leer- en Ontwikkelklimaat benutten.