Leiderschapsscan

Leiderschapsscan:praktisch instrument voor uw verdere ontwikkeling als leider

Zei u ooit ‘ja’ tegen het leidinggeven aan een installatiebedrijf? Dan leerde de praktijk u hoe veelzijdig en complex deze job is. Goed leiderschap vergt ongelooflijk veel competenties en aandachtsvelden. Voor antwoord op cruciale vragen kijken managers en medewerkers naar u: hoe gaat u de toekomst van het bedrijf vormgeven? Wat gaat u bestendigen of juist verder uitbouwen? En waar wilt u de komende tijd aan werken om uzelf naar een nog hoger plan te tillen?

Al deze vragen leiden eerst tot één andere cruciale vraag: hoe staat het met uw leiderschapskwaliteiten? De Leiderschapsscan van BIMpuls® geeft u hierop snel een actiegericht antwoord.

De scan die u stimuleert
De Leiderschapsscan van BIMpuls® focust op de 4 R’en: Richting geven, Ruimte geven, Ruggengraat tonen en Resultaat vragen. Plus 100% aandacht voor de 3 F’en: Fit, Focus en Flow. Uw relatie tot die twee mentale pijlbakens scannen we snel en secuur in een korte of uitgebreide variant.

Efficiënte aanpak: van plan tot praktijk
We voeren de scans uit in compacte online sessies van maximaal 2 uur. Hierin verrichten we de meting en analyseren wij de uitkomsten met elkaar. De persoonlijke en professionele uitkomsten? Die geven we visueel weer. Met de resultaten maakt u, samen met ons, een praktisch actieplan voor uw verdere ontwikkeling als leider. Als u dat wilt, begeleiden wij u op uw werkplek met als doel het geleerde om te zetten in concrete acties. Dus van plan naar praktijk.

Interessant voor meerdere doelgroepen
Onze Leiderschapsscans starten met 0-metingen en zijn – afhankelijk van het onderwerp- interessant voor teams (MT, Projectrealisatie, Service & Onderhoud, Administratie), leidinggevenden, HR-medewerkers en directies. 

Een investering op maat
Uiteraard is geen enkel bedrijf hetzelfde. Dus maken wij de afspraken op maat. Dit doen wij op basis van een uitgebreid intakegesprek. Hoeveel uw bedrijf investeert in deze Leiderschapsscan is dus afhankelijk van de omvang van het programma zoals wij dat vooraf met elkaar samenstellen.

Interesse?
Bel of mail en stel gerust al uw vragen. Wij introduceren u graag de voordelen van de Leiderschapsscan van BIMpuls®.