CONNECT2025

CONNECT2025: concreet aan de slag met relevante toekomstverkenning

Als er één branche is die de veranderingen massaal en in raketsnelheid op zich af ziet komen, is het wel de installatiebranche. Een greep uit deze uitdagingen? De energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering. Onvermijdelijke ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. En iedereen kijkt hiervoor naar….u!

Terwijl uw dagelijkse waan & werk gewoon doorlopen. Veel zaken die vandaag af moeten, terwijl iedereen naar u kijkt voor antwoorden op de vragen van morgen.

Waar te beginnen? Bij het rapport CONNECT2025
Deze heldere toekomstverkenning wijst voor alle genoemde uitdagingen zowel de weg voor Nederland als de installatiebranche. Een innovatieve routekaart die uw rol schetst om Nederland welvarend en gezond te houden. Weet u wat u te wachten staat? Weet u welke stappen u moet ondernemen? Voor relevante antwoorden op deze vragen vormt rapport CONNECT2025 de ideale kick-off én relevante toekomstverkenning.

1. Werk aan de winkel!: Maak kennis met de 6 vitale thema’s
Tijdens een inspirerende presentatie maakt u kennis met de 6 vitale thema’s uit het rapport CONNECT2025 voor de toekomstontwikkeling van installateurs. U leert hoe zowel uw bedrijf als uzelf als vakman hier werk van kunt maken. Kortom, van plan tot praktijk.

Concrete winst: duidelijkheid en richting
U ontdekt wat de impact zal zijn op uw eigen organisatie en uw vakmensen. Snel raakt u op de hoogte van de te verwachten toekomstrichting en impact. Kortom, duidelijkheid en richting.  

2. Waar maakt u werk van? Welke kansen pakt u op weg naar 2025?
U heeft nu kennisgemaakt met de 6 vitale thema’s uit het rapport CONNECT2025. Wat betekenen deze voor uw bedrijf en uw vakmensen? In een interactieve workshop gaat u aan de slag om te benoemen welke thema’s vanuit uw visie voor uw bedrijf van belang zijn.

Tastbaar resultaat: focus, doelen en keuzes
Deze stap draagt bij aan uw toekomstgerichte organisatie. Inclusief een heldere focus en doelstelling. Hierdoor bent u in staat betere keuzes te maken voor uw bedrijf en kansen te verzilveren.

3. Slagvaardig aan het werk! Welke stappen moet u ondernemen?
U heeft kennisgemaakt met het rapport CONNECT2025. U weet wat u te wachten staat en u heeft de vitale thema’s voor uw organisatie benoemd. Maar hoe pak je nu als installateur je kansen op weg naar 2025? Tijdens een interactief programma gaat u concreet aan de slag met het maken van een stappenplan aan de hand van de door u gekozen thema’s uit het rapport CONNECT2025. U bepaalt hoe u dat kunt aanpakken en met wie.

Stappen zetten: gericht keuzes maken
U bent inmiddels op de hoogte van de te verwachten toekomstrichting en impact. Plus een heldere focus en doelstelling. Deze stellen u in staat betere keuzes te maken. Ook heeft u een eerste aanzet op zak van een actie-/stappenplan om met de ontwikkeling van uw bedrijf en vakmensen aan de slag te gaan.

Voor wie? Voor u!
Dit programma is onmisbaar voor directeur/eigenaren, bedrijfsleiders, hoofden bedrijfsbureau, MT-leden en projectleiders.

Praktische informatie

  • In company, op locatie of online.
  • Maximaal 12 personen.
  • Prijs afhankelijk van het aantal deelnemers en de grootte van het programma (1, 2 of 3).

Niet één bedrijf is gelijk!
Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, maken wij programma’s op maat! Dit doen wij op basis van een uitgebreid intakegesprek. Hoeveel uw bedrijf investeert is dus afhankelijk van de omvang van het programma zoals wij dat vooraf met elkaar samenstellen.

Contact
Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons op. Klik hier.